Initiatiefrijk met oog voor detail vanuit overzicht.

De procedure voor de vacature projectleider bouwkunde is inmiddels afgerond. Mocht je in de toekomst geïnteresseerd zijn in een dergelijke positie via Beenders HRM dien dan je open sollicitatie in. Je kan van ons altijd een persoonlijke reactie verwachten. Onderstaand is de oorspronkelijke vacaturetekst aangeven.

Voor onze opdrachtgever Vgib zijn wij op zoek naar een Projectleider bouwkunde. Vgib is als advies- en projectmanagementbureau actief in de markt voor technisch gebouwbeheer vanuit de disciplines: onderhoud, duurzaamheid, brandveiligheid en databeheer. Veel voorkomende projecten zijn verbeteringsprojecten op portefeuilleniveau voor de ouderen- en gehandicaptenzorg, corporaties en gemeenten. Zij werken volgens een duurzame visie met een praktische en resultaatgerichte aanpak aan interessante opdrachten. Actuele opdrachten zijn bijvoorbeeld bij Aveleijn, waar zij ervoor zorgen dat alle 200 locaties brandveilig worden en bij Leekerweide waar ze de top van de organisatie begeleiden in de ontwikkeling van een duurzame visie. De begrippen betrokken, betrouwbaar en bekwaam kenmerken het bedrijf. In toenemende mate wil Vgib van betekenis zijn op het gebied van duurzame huisvesting. Dit betekent dat zij de mens centraal zetten, dat ze circulair denken, er rekening mee houden dat fossiele brandstoffen de langste tijd hebben gehad en dat ze inzien dat de nieuwe economie heel veel te bieden heeft.

Over de functie

Vanwege een structurele uitbreiding van het team, zijn wij op zoek naar een Projectleider bouwkunde met meerder jaren werkervaring en een doortastende werkhouding en stevige persoonlijkheid.

De taken en werkzaamheden:

 • Faseren, structureren en beheersen (GROTIK: Geld, Risico’s, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit) van meerdere opdrachten.
 • Directievoering en bouwtoezicht.
 • Maken van verslagen, inspectierapportages, kostenramingen en het opstellen van adviezen.
 • Inspecteren en inventariseren van gebouwen conform verschillende inspectiemodellen voor bijvoorbeeld MJOP’s of brandveiligheid.
 • Zelfstandig verantwoordelijk voor het plannen van de werkzaamheden en het opleveren van de eigen werkzaamheden binnen de kaders tijd, budget en kwaliteit.
 • Actief volgen van ontwikkelingen in het werkveld en trends in de markt en het delen van deze kennis met je collega’s.
 • Reizen door heel Nederland.

 

Wat wordt er gevraagd?

 • Een afgeronde bouwkundige HBO- of WO opleiding.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbaar relevante werkervaring.
 • Je hebt oog voor detail maar kunt tevens de hoofdlijnen overzien.
 • Je bent initiatiefrijk, verantwoordelijk, je kunt goed samenwerken en bent resultaat-en klantgericht.
 • Ervaring met directievoering.
 • Kennis en/of ervaring op minimaal drie van de volgende aandachtsvelden: gebouwgebonden installaties, brandveiligheid, MJOP’s (NEN 2767), onderhoudscontracten en duurzaamheid.
 • Gevorderde kennis van Excel.
 • Goede communicatieve vaardigheden:
 • – mondeling (o.a.: open vragen stellen, doorvragen, reflecties en samenvatten)

  – schriftelijk (o.a.: grammatica, actief taalgebruik, samenvatten en structureren)

 • Bereidheid tot het volgen van (interne) trainingen en/of opleidingen.

 

Wat wordt er geboden?

Zij bieden je een open, professionele, informele en prettige werksfeer. Daarnaast bieden zij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een pensioenregeling.

Het betreft een ambulante functie, met opdrachtgevers door heel Nederland, waardoor een leaseauto deel uitmaakt van de arbeidsvoorwaarden, evenals een telefoon en een laptop. Zij stimuleren actief de mogelijkheid tot het verbreden en/of ontwikkelen van de kennis en vaardigheden van hun medewerkers. Zo hadden zij recent een leiderschapstraining en workshops taal, houden ze regelmatig kennisbijeenkomsten en excursies en volgen de medewerkers individuele workshops en trainingen. Het betreft een contract voor bepaalde tijd met een inzet van 36-40 uur per week. Het doel is om bij gebleken geschiktheid dit om te zetten in een vaste aanstelling.

 


U bent
ManVrouw

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Huidige functie

Motivatie

CV uploaden (.pdf/.doc/.docx)