logo-teamdesign-jpg

 

 

TeamDesign © is klaar om getest te worden.

Succesvolle teams bestaan uit medewerkers die intrinsiek matchen op hun voorkeur voor werkstijlen blijkt uit onderzoek. Jason Gawke MSc en Ellen Beenders hebben een instrument ontwikkeld om teams hierbij te helpen.

Teamdesign geeft inzicht in de match tussen medewerker(s) en de teamdoelen op basis van de intrinsieke voorkeur van medewerkers waarvoor en hoe ze werken.

Deze match bepaalt de effectiviteit van het team en het realiseren van teamdoelstellingen. En daarmee customer engagement.

Door TeamDesign © in te zetten komt jouw bedrijf tot een optimale samenstelling van teams en daarmee kan je de klant- en teamdoelen beter realiseren. TeamDesign © geeft bovendien inzicht in de in een team ontbrekende werkvoorkeuren. Dit inzicht kan helpen om de risico’s voor de realisatie van deze doelen te minimaliseren.

Anders dan andere instrumenten is het minder gericht op wie je bent maar op hoe je werkt. Ook in relatie tot hoe je collega’s werken. Effectief samenwerken vanuit ieders kracht. Geen ellenlange vragenlijsten.
We zijn op zoek naar pilot organisaties waar we dit instrument kunnen onderzoeken en doorontwikkelen. We werken hiervoor samen met Universiteit Utrecht.

Iets voor jouw organisatie? Neem contact met ons op.