Werken. Kan het anders, beter? Zonder al teveel regels? In rollen die uitdagend zijn? Met leiders die medewerkers vertrouwen, en andersom? Waar het onderscheid tussen leider en medewerker misschien niet eens meer bestaat? In organisaties die zichzelf continu ontwikkelen? En waar mensen volop waardering krijgen?

Anders Werken coverJa, dat kan, zo blijkt uit de verhalen in het boek “Anders Werken: vijftig verhalen over sociale innovatie”, en op de gelijknamige website www.anderswerken.eu In dit boek is onder andere een verhaal opgenomen van Ellen Beenders en van ondernemers, wetenschappers, studenten, directeuren, HR-adviseurs, vakbondsbestuurders, werknemers en zelfstandigen. Hun inspirerende visies en ervaringen bewijzen hoezeer mens en organisatie erop vooruitgaan als we werk anders organiseren en op andere manieren leiding geven, mensen ontwikkelen en ons geld verdienen. Leidinggevenden, organisatieontwikkelaars, HR-professionals, OR-leden en cao-onderhandelaars kunnen volop leren van de verhalen in dit boek.

Voor meer informatie over onze bijdrage neem dan contact met ons op of lees meer over onze oplossingen in trends & thema’s.