Voor de gemeente Eindhoven heeft Beenders HRM een in company opleiding ontwikkeld om de gemeente wendbaarder en flexibeler te maken. Het programma is uitgevoerd samen met ambtenaren van de gemeente zelf. Dit heeft geleid tot het programma geheten De Hybride Ambtenaar.

74639_fullimage_73910_fullimage_logoNIEUW

De hybride ambtenaar is regisseur van zijn eigen professionele ontwikkeling en bezig met de zoektocht naar wat echt bij hem past en energie geeft, is ondernemend en baas over eigen leven en carrière en durft risico’s te nemen. De hybride ambtenaar combineert een ambtelijke aanstelling met zelfstandig ondernemen.

Het interactieve programma is ontwikkeld voor alle ambtenaren die overwegen te gaan ondernemen en behandeld alle aspecten om goed voorbereid aan de slag te kunnen gaan. Enkele reacties van de deelnemers na afloop:

“Alle punten waar je tegen aan kunt lopen kwamen aan bod. Ik ga nu goed voorbereid aan de slag.” 

“De combinatie van praktijkervaring al opgedaan door een hybride ambtenaar samen met smeuïge anekdotes over het bedrijfsleven en ondernemen was erg waardevol.”

“Had er wel al eens over gefilosofeerd maar nog nooit zo serieus en gestructureerd en werd door het programma diepgaand geleid.”

Meer weten over de inhoud van de opdracht of ook geïnteresseerd om deel te nemen aan het programma? Neem dan contact op of meld je aan via opleidingen@beendershrm.nl